De jeugdcursussen in 2024 vinden plaats van 29 april t/m 2 mei (meivakantie) en van 8 juli t/m 11 juli (zomervakantie).

Wil je je inschrijven en/of weten wat je allemaal kunt verwachten?

Stuur even een mailtje om je op te geven of kijk op deze pagina.

Binnenkort verschijnt het Stal Stónas kookboek! Een bloemlezing van onze favoriete recepten zoals het chipseten van Hannah, de dadel-walnootkoek van Sandra, de couscous salade van Marianne en de citroentaart van Irene. Voor wie snel reageert (voor vrijdag 19-5 14.00) kan hij besteld worden, anders zijn er nog enkele losse exemplaren te koop tijdens de open dag van 4 juni. Richtprijs is €10. Bestellen kan via feestcommissie@stalstonas.nl

Eigenlijk zouden alle ruiters dit boek eens door moeten nemen en bestellen! Het ligt ter inzage op de keukentafel. Prachtige illustraties en zo verhelderend. Niet eens duur voor zo’n mooi boek. Absoluut tijdloos, bij alles heb je er iets aan. Of je nou rijtechnische of ziekte-gerelateerde zaken op wilt zoeken.

http://www.paardendrogist.nl/product/241/243/anatomie-van-het-sportpaard/400208/54935

Stal-Stónas-T-shirts bestelbaar! Te krijgen in regular- en damesmodel, ook kindermaten. Kleur groen, met de bekende opdruk van voorop klein en achterop groter. Ze kosten respectievelijk 17,50 en 20 euro, de kwaliteit is van de leverancier van de truien.